Krulknippen

Kapsalon de Boarn: ook voor mensen met krullend haar

Mensen knippen met krullend haar vraagt vaak om een andere aanpak. Gelukkig is Kapsalon de Boarn gespecialiseerd in het knippen van krullen.

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek die Kapsalon de Boarn gebruikt pakken we een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart te knippen krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Door de 6 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Dankzij deze kniptechnieken kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Dit geldt voor zowel krullend haar als haar met een slag. 

Voor onze prijzen klikt u hier.

U vindt Kapsalon de Boarn in Aldeboarn, parkeren is geen probleem, dit kan voor de deur. Als u uw krullend haar wilt laten knippen kunt u contact opnemen door te bellen met 0566 631 761 of druk op onderstaande knop. Voor meer informatie stuurt u een bericht via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Maak hier gemakkelijk online uw afspraak!

 

NAGEL ACTIE: JoyceNailedIt bij Salon de Boarn!

In de maanden november en december is elke vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur JoyceNailedIT aanwezig.

Nu bij elke knipbeurt €5,- korting op een nagelbehandeling met langhoudende Gellac nagellak. 

 

Volg ons

 
 

Meer weten?

Neem contact op met Kapsalon De Boarn