Haar knippen

Laat uw haar knippen precies zoals u wilt

Bij Kapsalon de Boarn in Aldeboarn is ieder kapsel van harte welkom als het om uw haar knippen gaat. Of u nu iets eenvoudigs wilt, of iets bijzonders: wij staan graag voor u klaar! Bij ons bent u aan het juiste adres voor knippen, kleuren, permanenten, styling en make-up.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Haar laten verven

Uw haar knippen én uw haar verven? Ook dan kunt u bij Kapsalon de Boarn terecht! Wij maken gebruik van de nieuwste merken en producten om uw haar zo mooi mogelijk gekleurd te laten zijn. Daarbij streven we constant naar verbetering en volgen we regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Voor uw haar kleuren gebruiken we in onze kapsalon de lijn So Pure van het merk Keune. Dit Nederlandse merk staat bekend om een sterke dekkracht, terwijl de haarkwaliteit optimaal behouden blijft. Met dit product zijn al vele goede resultaten bereikt.. Met dit product zijn al vele goede resultaten bereikt.

Grijs, pasteltinten en rainbow

Voor deze trend maken wij gebruik van de kleuren van Pulpriot. Deze verzorgende kleuring gebruikt een hoge kwaliteit pigmenten. Daardoor vervaagt de kleur wel maar houdt het dezelfde tint. Ze hebben een houdbaarheid tussen de 20 en 40 wasbeurten, zijn puur vegan en nooit op dieren getest. 

Tips voor de houdbaarheid
Bij slechte haarkwaliteit: doe eerst een olaplex herstellende behandeling. Spoel uit met koud/ lauw water. Gebruik tussen de wasbeurten door een goede droogshampoo of gebruik een sulfaatvrije shampoo. Was vooral de hoofdhuid en laat de shampoo met het uitspoelen door de punt gaan.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Bond fusion en Olaplex

Is uw haar niet gezond of breekt het af? Vraag dan naar onze Bond Fusion-behandeling. Van dit product, met hoofdbestanddelen tarwe en quinoa, mag u verwachten dat het direct kracht aan het haar teruggeeft. Hierdoor stopt het breken en de kwaliteit van het haar verbetert aanzienlijk dankzij herstel van de eiwitstructuren en bruggen in het haar. Vaak is het dan toch nog mogelijk om uw haar te kleuren of te permanenten.

Olaplex hersteld (blijvend) de zwavelbruggen in het haar zodat het haar sterker en glanzender wordt. Er is een totale herstel behandeling mogelijk. En deze behandeling kan ook bij een wassen knippen drogen behandeling worden gedaan. Vraag in de salon naar de beste behandeling voor uw haar. Indien u de behandeling bij uw kleurbehandeling wilt, kunt u dit bij opmerkingen voor het afspraak bevestigen plaatsen.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Permanent

Ook voor een permanent zetten, werken wij met de duurzame lijn van Keune. Dit behoudt de kwaliteit van uw haar veel beter dan traditionele vloeistoffen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat de geur van deze producten veel aangenamer is. Krullen zijn tegenwoordig gelukkig weer helemaal terug in het modebeeld. Van een slag tot een volle bos krullen: u kunt kiezen wat u wilt en wat bij u past. Door het volgen van cursussen zijn onze technieken altijd up-to-date. Permanent is inclusief knippen, nabehandeling en drogen.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Wanneer u uw haar knippen wilt overlaten aan een professional, neemt u contact op met Kapsalon de Boarn in Aldeboarn! Bereik ons door te bellen naar 0566 631 761 of druk hiervoor op onderstaande knop. Voor meer informatie stuurt u een bericht via het contactformulier: wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Maak hier gemakkelijk online uw afspraak!

 

NAGEL ACTIE: JoyceNailedIt bij Salon de Boarn!

In de maanden november en december is elke vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur JoyceNailedIT aanwezig.

Nu bij elke knipbeurt €5,- korting op een nagelbehandeling met langhoudende Gellac nagellak. 

 

Volg ons

 
 

Meer weten?

Neem contact op met Kapsalon De Boarn