Bruidskapsel

Een prachtige bruidskapsel voor op de mooiste dag van uw leven

Op uw bruiloft wilt u natuurlijk zo mooi mogelijk voor de dag komen en daarom zorgen we voor een prachtige bruidskapsel voor zowel de bruiden als de bruidegoms. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor, want behalve dat het goed moet zijn, mag het ook best ontspannend zijn. Meestal spreken we voor de grote dag af om alle wensen te bespreken, zodat we ons goed kunnen voorbereiden en precies weten welke producten we nodig hebben.

Bruidskapsels voor verschillende haartypes

Chic opgestoken, nonchalante, losse krullen... Er zijn veel verschillende soorten bruidskapsels, maar het ene haartype is beter geschikt voor een bepaald kapsel dan het andere. Gelukkig is Kapsalon de Boarn gespecialiseerd in bruidskapsels.

De hele familie

Niet alleen de bruid of bruidegom wil op de grote dag goed geknipt zijn, maar meestal de hele familie. Daarom hebben we bij Kapsalon de Boarn een familiearrangement zodat iedereen aan de knipbeurt komt en ook nog eens met een extra korting. Vraag snel naar de mogelijkheden.

Voor onze prijzen klikt u hier

Mocht u een afspraak wilt maken, dan kunt u contact opnemen door te bellen met 0566 631 761 of druk op onderstaande knop. Meer weten over onze bruidskapsels? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Plan online een afspraak in!

 

Maak hier gemakkelijk online uw afspraak!

 

Volg ons

 
 

Meer weten?

Neem contact op met Kapsalon De Boarn