Krulknippen

Kapsalon de Boarn: ook voor mensen met krullend haar

Mensen knippen met krullend haar vraagt vaak om een andere aanpak. Door bijvoorbeeld slecht knippen kan er lengteverschil ontstaan. Gelukkig is Kapsalon de Boarn gespecialiseerd in het knippen van krullen.

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek die Kapsalon de Boarn gebruikt pakken we een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart te knippen krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Door de 6 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Dankzij deze kniptechnieken kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Dit geldt voor zowel krullend haar als haar met een slag. Ook kan een oud permanent weer als nieuw lijken en kan men zeer krullend haar weer onder controle krijgen.

Voor onze prijzen klikt u hier

U vindt Kapsalon de Boarn in Aldeboarn, parkeren is geen probleem, dit kan voor de deur. Als u uw krullend haar wilt laten knippen kunt u contact opnemen door te bellen met 0566 631 761 of druk op onderstaande knop. Voor meer informatie stuurt u een bericht via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Plan online een afspraak in!

 

Maak een afspraak bij Kapsalon de Boarn

 

 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00 uur
Woensdag
09:00 - 18:00 uur
Donderdag
09:00 - 18:00 uur
Vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Zaterdag
09:00 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

 

Volg ons

 
 

Meer weten?

Neem contact op met