Haar knippen

Laat uw haar knippen precies zoals u wilt

Bij Kapsalon de Boarn in Aldeboarn is ieder kapsel van harte welkom als het om uw haar knippen gaat. Of u nu iets eenvoudigs wilt, of iets bijzonders: wij staan graag voor u klaar! Bij ons bent u aan het juiste adres voor knippen, kleuren, permanenten, styling en make-up.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Haar laten verven

Uw haar knippen én uw haar verven? Ook dan kunt u bij Kapsalon de Boarn terecht! Wij maken gebruik van de nieuwste merken en producten om uw haar zo mooi mogelijk gekleurd te laten zijn. Daarbij streven we constant naar verbetering en volgen we regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Voor uw haar kleuren gebruiken we in onze kapsalon de lijn So Pure van het merk Keune. Dit Nederlandse merk staat bekend om een sterke dekkracht, terwijl de haarkwaliteit optimaal behouden blijft. Met dit product zijn al vele goede resultaten bereikt.. Met dit product zijn al vele goede resultaten bereikt.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Bond fusion

Is uw haar niet gezond of breekt het af? Vraag dan naar onze Bond Fusion-behandeling. Van dit product, met hoofdbestanddelen tarwe en quinoa, mag u verwachten dat het direct kracht aan het haar teruggeeft. Hierdoor stopt het breken en de kwaliteit van het haar verbetert aanzienlijk dankzij herstel van de eiwitstructuren en bruggen in het haar. Vaak is het dan toch nog mogelijk om uw haar te kleuren of te permanenten.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Permanent

Ook voor een permanent zetten, werken wij met de duurzame lijn van Keune. Dit behoudt de kwaliteit van uw haar veel beter dan traditionele vloeistoffen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat de geur van deze producten veel aangenamer is. Krullen zijn tegenwoordig gelukkig weer helemaal terug in het modebeeld. Van een slag tot een volle bos krullen: u kunt kiezen wat u wilt en wat bij u past. Door het volgen van cursussen zijn onze technieken altijd up-to-date. Permanent is inclusief knippen, nabehandeling en drogen.

Voor onze prijzen klikt u hier.

Wanneer u uw haar knippen wilt overlaten aan een professional, neemt u contact op met Kapsalon de Boarn in Aldeboarn! Bereik ons door te bellen naar 0566 631 761 of druk hiervoor op onderstaande knop. Voor meer informatie stuurt u een bericht via het contactformulier: wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Plan online een afspraak in!

 

Maak een afspraak bij Kapsalon de Boarn

 

 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00 uur
Woensdag
09:00 - 18:00 uur
Donderdag
09:00 - 18:00 uur
Vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Zaterdag
09:00 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

 

Volg ons

 
 

Meer weten?

Neem contact op met